Profile

Join date: Jul 31, 2022

About

Als u niet zeker weet wat het verschil is tussen een neerklapbare en een uittrekbare keukenkraan, lees dan verder om meer te weten te komen over de twee stijlen van gootsteenkranen. De uittrekbare keukenkraan heeft een uitloop waarmee je hem naar beneden kunt trekken en als een handsproeier kunt gebruiken. Het ontwerp is gebogen en loopt aan de bovenkant omhoog, zodat je hoge objecten gemakkelijk kunt vullen. Dit maakt het handiger voor u en maakt afwassen in de gootsteen gemakkelijker.Het belangrijkste verschil tussen de twee soorten kranen is de hoogte en stijl. Een uittrekbare keukenkraan kan hogere objecten bereiken zonder te krimpen, en het is handiger voor spoelbakken met een diepere diepte. Deze modellen hebben ook een langere slang, wat handiger is als de gootsteen diep is. Hoewel hun hogere prijs betekent dat ze niet ideaal zijn voor elke spoelbak, zijn ze een praktische keuze voor langere mensen.


Houd rekening met de grootte van de gootsteen


Bij het kiezen van een uittrekbare keukenkraan moet u rekening houden met de grootte van uw spoelbak. Dit type heeft waarschijnlijk een enkel gat, dus je moet ervoor zorgen dat het past. De slangen moeten lang genoeg zijn zodat u gemakkelijk bij de diepte van de gootsteen kunt komen. Veel pull-down keukenkraan hebben keramische kleppen, die waterbestendig zijn en langer meegaan. Als je een kraan voor je keuken koopt, zorg er dan voor dat deze goed in de gootsteen past en eenvoudig te installeren is.Hoewel er nog andere verschillen zijn tussen de twee soorten kranen, moet u degene kiezen die het beste bij uw behoeften past. Een uittrekbare keukenkraan is praktischer als je hoge voorwerpen moet vullen. In tegenstelling tot een traditionele gootsteenkraan, is de boog van de hals van een neerklapbare kraan meer dan vijf centimeter lang, zodat hij diepere gootstenen kan bereiken. Je moet ook overwegen of je een waterbestendige boog wilt.


Zoek naar een kraan met hoge boog


Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een keukenkraan is de uitloop. Sommige soorten kranen hebben verschillende uitlopen. Als u op zoek bent naar een kraan met een hoge boog, moet u op zoek naar een kraan met een hoge boog. Met een uittrekbare kraan kunt u ook koud en warm water mengen. De slang van een uittrekbare keukenkraan heeft een hoge boog.


Kies de neerklapbare keukenkranen


Uittrekbare keukenkranen zijn vaak beter geschikt voor de diepste spoelbakken in de keuken. Door de hoge boog kun je met een uittrekbare kraan alle delen van de gootsteen en het aangrenzende aanrecht bereiken. Bovendien geeft een uittrekbare kraan u ook gemakkelijker toegang tot moeilijk bereikbare items. Het hebben van een uitloop die hoger is dan het typische stationaire type is een meer praktische optie voor u.

stevesarvas21167720

More actions